Duty 4 Home

Schoorsteenvegen bij Duty 4 Home   Meer info of offerte

Een regelmatig onderhoud van uw schoorsteen is zeer belangrijk. Indien een schoorsteen – en het rookkanaal in het algemeen – niet schoongemaakt worden, kan u na verloop van tijd geconfronteerd worden met een schouwbrand of ontwikkeling van koolstofmonoxide in huis.

Rookdeeltjes die zich vasthechten aan de rand van het rookkanaal vormen een brandbare laag. Door de hoge temperaturen in de schoorsteen kunnen ze spontaan ontbranden. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is dus zeker aan te raden.

Duty 4 Home is gespecialiseerd in schouwvegen. Wij leveren de kennis en kwaliteit om uw schoorsteen grondig te inspecteren en te reinigen. En we geven ook advies om uw schouw schoon te houden zodat u veilig en efficiënt kan stoken.

Wij raden ook aan om jaarlijks uw schoorsteen te laten checken op vogelnesten. Een rookkanaal is een ideale plek voor vogels om een nest te bouwen. Tijdens lente en zomer biedt een schouw immers goede beschutting tegen koude, neerslag, roofdieren,... Vogelnesten vormen blokkades die rookafvoer tegenhouden, met mogelijk een schouwbrand of koolmonoxidevorming tot gevolg. Wij kunnen ook deze klus voor u klaren. En we kunnen voorkomen dat dit opnieuw gebeurt door schouwkappen/draad op de schoorsteen te plaatsen.

Meer info of offerte

Duty4Home - Karweien en klussen in Aarschot - Verwarming, elektriciteit, sanitair, badkamerrenovatie, tuinonderhoud
Duty4Home - Karweien en klussen in Aarschot - Verwarming, elektriciteit, sanitair, badkamerrenovatie, tuinonderhoud

Schoorsteenvegen bij Duty 4 Home

  • Bescherming tegen schouwbrand
  • Bescherming tegen CO-vergiftiging
  • Een beheer als goede huisvader is verplicht door de brandverzekering

Zet Duty 4 Home aan het werk!